Haber

Yukatel Adana Demirspor Başkanı: Maçın Tek Golü Eksikti

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında F.Bahçe ile golsüz berabere kalan Yukatel Adana Demirspor’un kulüp lideri Murat Sancak, maçta eksik olan tek şeyin gol olduğunu söyledi.

Sancak, maçın ardından stat önünde yaptığı açıklamada, karşılaşmanın keyifli geçtiğini belirtti.

Maçın kaderini değiştirecek hiçbir pozisyonun olmadığını belirten Sancak, “Eksik olan tek şey goldü. Her iki takım da gol atabilseydi daha iyi olurdu. Futbolseverlere güzel bir maç izletirdik. Rekabetin yüksek olduğu bir maçtı.” söz konusu.

Hakemin genel olarak iyi olduğunu belirten Sancak, şöyle konuştu:

“Fenerbahçe yöneticileri de aynı görüşte. Maçın gidişatını değiştirecek bir olay yaşanmadı. Yeni Adana Stadı’nda iki takım maç oynuyor. Cuma günü ise Adanaspor oynadı. Çok önemli isimler bu sahada oynuyor. Bir sakatlık var, 1-2 yıllık saha maliyetine denk bir masraf olabilir.” Olur. Ne yazık ki bu tür sorunlar yaşanıyor. Bakanlığın bir an önce çözüm bulması gerekiyor. Geçtiğimiz hafta Sayın Bakanımızla görüştük. Adana’ya 15 bin kişilik stadyum yapılması gerekiyor. Çünkü Adana Demirspor var, Adanaspor var, Adana FK var. 3.Lig’e gidecek bir-iki takım var. “Stadyuma destek olmuyor. Yaralanmalara da sebep oluyor. Sayın Bakanımdan bir an önce buraya harekete geçmesini ve 15 bin kişilik bir stadyumun daha yapılmasını rica ediyorum.”

haber-inegol.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
Esat Evden Eve Nakliyat
tv servisi
Başa dön tuşu