Haber

TFF’den 19 Mayıs mesajı

– TFF’den 19 Mayıs mesajı

İSTANBUL – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve SporRamazan Bayramı’nın 104. yıl dönümü münasebetiyle bir tebrik mesajı yayınladı.

TFF’nin resmi internet sitesinde paylaşılan mesajda, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak istiklal ve istikbal mücadelesini başlatmış, bu cennet vatan için canını ortaya koyan milletimiz unutulmaz bir eser kaleme almıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuyla taçlanan kahramanlık destanı… Tarihin altın sayfalarıyla bezenmiş bu kurtuluş mücadelesinin ışığı sonsuza dek parlayacak ve şanlı bayrağımız sonsuza kadar dalgalanacaktır.

Cumhuriyetimizin koruyucusu ve teminatı olan genç nesillere bu anlamlı günü Gençlik ve Spor Bayramı olarak armağan eden Ulu Önder Atatürk, ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ sözüyle Türk gençlerini spora teşvik etti. .

100. yılını kutlayan Cumhuriyetimizle aynı yaşta olmanın onur ve gururunu yaşayan Türkiye Futbol Federasyonu, ülkemizin geleceği olan gençlerimizin spor yoluyla bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak için var gücüyle çalışmaktadır. Spor kültürünü benimseme misyonumuzla daha çok insanın futbolla tanışması ve ülke futbolunun gelişmesi için dün olduğu gibi bugün de gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Atatürk’ü Anma Günü olarak da kutladığımız bu tarihi günün 104. yıl dönümünde; Bize eşsiz bir vatan bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu uğurda hayatlarını feda eden şehitlerimizi ve kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Milletimizin ve tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz.

armutlu-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
Esat Evden Eve Nakliyat
tv servisi
Başa dön tuşu