Haber

Sezgin Tanrıkulu: Bana oy verin, istediğiniz kadar hesap isteyin

DİYARBAKIR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili adayları Sezgin Tanrıkulu, İsmail Akyıl, Zeynep Deniz Erk, Uzman Yılmaz ve İl Başkanı Abdullah Atik, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler kapsamında Kocaköy, Hani, Dicle ve Eğil ilçelerini ziyaret etti. Esnafları ziyaret eden delege adayları, bölge halkından yaklaşan seçimler için oy vermelerini istedi.

‘GENÇLERİNİZİ HİÇBİR YERE GÖNDERMEYİN’

Hani’de esnaf gezisinde bulunan bir vatandaş, “Hani’de genç kalmamıştı, hepsi diplomalı gençlerdi, 150 kişi iş bulamadığı için yurt dışına göç etti ve atıl kaldı. Yetenekli Yılmaz, “Benim iki çocuğum var onları yurt dışına göndereceğim” dedi. El ele verip bu meziyetin olmadığı AKP düzenini yıkmamıza 19 günümüz kaldı.”

‘İSTEDİĞİNİZ KADAR HESAP SORUN’

Dicle’de esnaf gezisinde bir hemşehrinin Sezgin Tanrıkulu’ya “Siyasetçiler bizi ancak seçim günü hatırlar. Bizi ondan başka kimse görmez” demesi üzerine Tanrıkulu, “Yıllardır İstanbul milletvekiliyim. Hep böyledir” dedi. diğer partilerden geldi. Şimdi buradayım ve oyunuzu istiyorum. Bana oy ver ve sonra bana istediğin kadar hesap sor. Ben her zaman seninle olacağım. Diyarbakır’da her zaman gözlerinizin önünde olacağım” dedi.

haber-cukurca.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
Esat Evden Eve Nakliyat
tv servisi
Başa dön tuşu