Yaşam

Maviye Sürgün Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Maviye Sürgün 3. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Başrollerini Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak’ın paylaştığı Maviye Sürgün kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazandı. Hem oyuncu kadrosu hem de farklı konusuyla izleyicilerden tam not alan dizi her pazartesi yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Maviye Sürgün 3. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Show TV’nin 03 Medya imzalı dizisi Maviye Sürgün yeni bölümüyle 26 Haziran Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Reytingleri alt üst eden dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Maviye Sürgün 3. bölüm fragmanına ve son bölüm özetine bir göz atalım.

Maviye Sürgün dizisinin son bölümünde; Ozan, Ali’ye Defne ile aşık olduklarını söyler. Ancak Ali, Defne’nin Ozan’dan korktuğunu fark eder.

Salih, Defne’nin kendisine gelene kadar yanında kalmasını isterken, Ali bu durumdan hiç memnun değildir.

Ali, Defne’nin ondan ne sakladığını ve kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Ozan ise Defne’yi en hassas yerinden vuracaktır.

Serinin yeni bölümünde; Ali, Defne hakkında birçok bilgiye ulaşır ve Murat’ı bulur. Ali’nin sorguladığı Murat, her şeyi anlatmak zorunda kalır.

Ali, Murat ve Defne’nin karşısına çıkar ve onu evi terk etmesi için tehdit eder. Defne ise Murat’la sakladıkları çantayı bulup o tarafa gidecektir.

Para çantasını bulan Defne ve Murat, Ozan’dan kaçarken korkunç bir kaza geçirirler. Defne yaralı olarak arabadan inerken Murat baygındır.

İşte Maviye Sürgün 3. Bölüm Fragmanı;

cay-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
Esat Evden Eve Nakliyat
tv servisi
Başa dön tuşu