Sağlık

Kulüp doktoru taraftarlara yıkıcı haber verdi: Muslera’nın dirseğinde çıkık var

Galatasaray’ın Kasımpaşa maçında sakatlanan kaleci Fernando Muslera’nın durumuyla ilgili kulüp hekimi Yener İnce’den açıklama geldi. İnce, Muslera’nın dirseğinde darbe sonucu çıkık oluştuğunu, MR sonuçlarına göre durumun netlik kazanacağını belirtti. Muslera’nın 8 Kasım’da oynanacak Bayern Münih maçında forma giyip oynayamayacağı ise belirsizliğini koruyor.

“DİRSEĞİNDE DEPLASMAN VAR”

Muslera’nın son durumuyla ilgili konuşan Kulüp doktoru Yener İnce, “Fernando Muslera’nın dirseğinde darbe sonucu çıkık oluştu. Sahada yerine sabitledik. Bazen yerine oturtmak uygun oluyor, bazen de ufak bir kırık varsa yerine oturtmak uygun oluyor. “Eğer meydana gelirse sakatlık uzayacaktır. Yarın çekeceğimiz MR da çıkığa eşlik edecek. Buna sebep olan başka bir durum olup olmadığına bakacağız. Eşlik eden bir tablo belirlersek bunun ne kadar süreceğini de belirtmiş oluruz” dedi.

BAYERN MÜNİH MAÇINA ULAŞACAK MI?

8 Kasım Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Bayern Münih deplasmanında karşılaşacak Galatasaray’da Muslera’nın durumu, yapılacak incelemelerin ardından netleşecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

sirvan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
Esat Evden Eve Nakliyat
tv servisi
Başa dön tuşu