Yaşam

Yıldız Holding’in “Konuşan Yazılar” sergisi, sabır ve dayanışmayla yoğrulmuş ortak kültürümüzün izlerini taşıyor.

Yıldız Holding sanat koleksiyonunda yer alan ve İslam sanatının en güzel örneklerini bir araya getiren “Konuşan Yazılar” standı, Ramazan ayı boyunca Yıldız Holding’in Çamlıca’daki Stand Salonu’nda ziyarete açık olacak. Stantta Bakkal Arif Efendi, Mehmet Nuri Sivasi Efendi, Mahmut Celalettin Efendi ve birçok büyük bordür sanatçısının eşsiz eserleri sanatseverlerle buluşacak.

Faaliyet gösterdiği coğrafyalarda sanata verdiği destekle topluma da fayda sağlamaktadır. Yıldız Holding, Çamlıca’daki Genel Müdürlük binasının stant salonunda hayata geçirdi. “Konuşan Yazılar” Sergi bu yıl Ramazan ayı boyunca da ziyarete açık olacak. Küratörlüğünü Mustafa Cemil Efe’nin üstlendiği Konuşan Yazılar standı, dua ve duaların işlendiği, ortasına koruma ve nazar ayetlerinin işlendiği çok sayıda pahalı hat eserini sanatseverlerle buluşturuyor.

Ali Ülker: Talking Articles ortak kültürümüz hakkında pahalı ipuçları veriyor

Ülkemizi derinden etkileyen depremin ardından bu yıl Ramazan ayını hüzünlü bir şekilde karşıladıklarını söyledi. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, Yaşanan acıların, ülke insanı olarak birbirimize derin köklerle bağlı olduğumuzu bir kez daha hatırlattığını vurguladı. Konuşan Yazılar standındaki eserlerin bu kültürden mesajlar taşıdığını belirten Ali Ülker, “Sergide yer alan nadide eserler, yine büyük bir emekle yoğrulan bu topraklardaki inanç, sabır ve dayanışma geleneğine dair hepimize paha biçilmez ipuçları sunuyor. geçmişteki acı. Acılarımız ne kadar büyük olursa olsun Allah’ın rahmetinden ümit kesmememiz gerektiğini hatırlatan bu köklü geleneğin izini sürmek isteyen herkesi Ramazan ayı boyunca Yıldız Holding Sergi Salonu’na bekliyoruz.”

Konuşan Makaleler standı her gün 09:00 – 17:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

samsat-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
Esat Evden Eve Nakliyat
tv servisi
Başa dön tuşu