Yaşam

Üç Kız Kardeş 48. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Türkan ve Somer birbirlerinden ayrılamaz!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 48. bölümüyle Salı akşamı ekrana gelecek. Serinin yeni bölümünde; Türkan ve Somer’in ortasındaki ipler düzelecek kadar gerilir. Dönen ise Sadık ve Nesrin’in gerçek ebeveynleri olmadığından haklı olarak şüphelenmeye başlar. Rüçhan, Sevilay’dan intikam almaya başlar. Öte yandan Mustafa ile evlenen Derya, ona değişmek istemediğini söyler. Türkan, Somer’in fotoğraflarını yüzüne tokatlıyor. Çift, boşanma davasının masraflarını birlikte çıkarıyor. Üç Kız Kardeş 48. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Türkan ve Somer birbirlerinden uzak kalamazlar.

Türkan ve Somer birbirlerinden ayrılamaz!

Üç Kız Kardeş 48. bölüm 2. fragmanında; Somer ve Türkan aralarında hararetli tartışmalara rağmen birbirlerinden kopamazlar. Öte yandan Return eskisi kadar mutlu değildir ve ailesi bunu fark eder. Derya ise ev kadınlığını öğrenmeye başlar. Rüçhan ve Özer’in arasındaki buzlar erir.

İşte Three Sisters 48. bölüm 2. bölüm fragmanı…

ÜÇ KARDEŞ 47. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Somer’in Mine’a gitmesiyle Mine’ın kalbinde yepyeni umutlar doğar. Mine bu kez Somer’i kaybetmek istemez ve Türkan hayatlarına hiç girmemiş gibi adımlar atar. Somer, Türkan’ın ne yapmak istediğini anlayamaz ve artık bu defteri tamamen kapatır. Rüçhan, Somer’in üzgün görüntüsünün sebebinin Türkan olduğunu öğrenir. Somer ise annesine bu defteri kapattığını söyler.

Özer’in Sevilay’la kaldığını öğrenen Rüçhan, duygularına yenik düşer. Türkan ise yeniden Rüçhan’ın yandaşı olur. Onu evine götürür ve baş köşeye yerleştirir. Türkan’ın dizlerinin üzerinde ağlayarak, sıkıntılı gününde yanında olduğu için Türkan’a minnettar olduğunu, oğluyla aralarında ne olursa olsun her zaman yanında olduğunu anlatır.

Türkan ve Somer yanlış anlaşılmalar sonucunda birbirlerine çok kızsalar da Derya ve Mustafa yüzünden yeniden bir araya gelmek zorunda kalırlar. Aralarındaki hesaplaşmalar çok sert yüzleşmelere yol açar. Derya’nın gizli düğünü; üç kız kardeşi karşı karşıya getirir. Aralarındaki sözde kopmaz bağ gün geçtikçe gerilirken, kardeşlikleri de güya bu şekilde sınanmaktadır.

Somer, Mine ile kalmaya başlar. Somer ilk kez yatakta Mine ile uyanır. Türkan, Somer’in Mine’nin yanında olduğunu öğrenince kamerasıyla karşılarına çıkar. Mine, karşısında Türkan’ı görünce Somer’e yaklaşıp poz veriyor. Mine ve Somer’in fotoğraflarını çekerek intikam almaya çalışan Türkan, Somer’in yüzüne açıkça mahkemede hesaplaşacağını haykırır.

Three Sisters 47. Bölüm 2. Önizleme Yayında! Rüçhan, Türkan’ın her zaman yanında olacağına söz veriyor!

Üç Kız Kardeş 48. Bölüm 11. Fragmanı Yayında! Türkan ve Somer’e Boşanma Yolu Görünüyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
Esat Evden Eve Nakliyat
tv servisi
Başa dön tuşu