Ekonomi

Tungray Technologies 1,25 Milyon Hisse İçin Hisse Başına 4 Dolardan İlk Halka Arzını Gerçekleştiriyor

Yarı iletken, baskı cihazları, elektronik ürünler ve ev aletleri üreticileri için özel üretim çözümleri sunan bir şirket olan Tungray Technologies Inc (NasdaqCM: TRSG), bugün 1.250.000 adet A Sınıfı adi hisse senedinin hisse başına 4 $ fiyatla ilk halka arzının (IPO) fiyatlandırıldığını ve bunun sonucunda, yüklenim indirimleri, komisyonlar ve arzla ilgili maliyetler düşülmeden önce, yaklaşık 5 milyon$’lık toplam brüt hasılat elde edildiğini duyurdu. Halka arz garantili olarak gerçekleştirilmektedir. A sınıfı adi hisse senetlerinin 19 Nisan 2024 tarihinde Nasdaq Sermaye Piyasasında “TRSG” sembolü ile işlem görmeye başlaması beklenmektedir.

Şirket, yükleniciye, yüklenim indirimleri ve komisyonlar düşüldükten sonra, halka arz fiyatından 187.500 adet A Sınıfı adi hisse senedi daha satın alma opsiyonu vermiştir. Bu opsiyon, Şirket’in tescil beyanının yürürlüğe girmesinden itibaren 45 gün içinde kullanılabilecektir. Halka arzın, standart kesinleştirme koşullarının yerine getirilmesine bağlı olarak 23 Nisan 2024 tarihinde tamamlanması beklenmektedir.

US Tiger Securities, Inc. halka arz için münhasır talep toplama yöneticisidir. Robinson & Cole LLP, Şirket’in Amerika Birleşik Devletleri’ndeki hukuk danışmanı olarak görev yapmaktadır. VCL Law LLP, Amerika Birleşik Devletleri’nde halka arz ile ilgili olarak sigortacıya hukuki hizmet sağlamaktadır.

Halka arz ile ilgili olarak, değiştirilmiş haliyle Form F-1 (Dosya No. 333-270434) üzerine bir tescil beyanı Şirket tarafından Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunulmuş ve daha sonra SEC tarafından 28 Mart 2024 tarihinde onaylanmıştır. Halka arz yalnızca kayıt beyanına dahil edilen bir izahname aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Halka arz için nihai izahname SEC’e sunulacak ve SEC’in www.sec.gov adresindeki web sitesinden erişilebilir olacaktır. Mevcut olduğunda, nihai izahnamenin elektronik versiyonları 437 Madison Avenue, 27th Floor, New York, New York 10022 adresinde bulunan US Tiger Securities, Inc. şirketinden veya +1 646-978-5188 numaralı telefondan temin edilebilir.

Potansiyel yatırımcılar, yatırım yapmadan önce Şirket ve halka arz hakkında daha kapsamlı bilgi için nihai izahnameye ve Şirketin SEC’e yaptığı diğer başvurulara başvurmalıdır. Bu duyuru, söz konusu menkul kıymetleri satmak için bir teklif veya satın almak için bir talep anlamına gelmez ve bu menkul kıymetlerin, söz konusu bölgenin menkul kıymetler yasalarına uyulmadan veya kayıt altına alınmadan önce bu tür bir teklif, talep veya satışın yasa dışı olacağı herhangi bir bölgede satışı yapılmayacaktır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla üretilmiş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından gözden geçirilmiştir. Daha fazla ayrıntı için Hüküm ve Koşullarımıza bakın.

goynucekhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
Esat Evden Eve Nakliyat
tv servisi
Başa dön tuşu