Haber

Sakarya hentbolda sezonu galibiyetle kapattı

SAKARYA (İGFA) –Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, Erkekler Büyük Ligi Cemal Kütahya döneminin son haftasında Ankaragücü’ne konuk oldu.

Mamak Başak Gençlik ve Spor Merkezi’nde oynanan ve normal dönemin son maçı olan karşılaşmaya Büyükşehir, Taner Günay, Çetin Çelik, Ramazan Döne, Oleksandr Tuikin, Mohammed Miri, Dusan Medic ve Oğulcan Güney yedilileriyle başladı. ve ilk periyodu 7-19 önde kapattı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Büyükşehir hentbol sahasından 23-35 galip ayrıldı.

MİHALIÇÇIK PLAY-OFF’TA

Bu sonucun ardından Büyükşehir Hentbol Takımı, Erkekler Büyük Ligi’nde normal periyodu 17 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle tamamladı.

Normal periyotta ligi 2. sırada tamamlayan Büyükşehir’in play-off’lardaki rakibi Mihaliççık Spor Kulübü oldu. Play-Off usulü 2 maçın galibinin yarı finale yükseleceği mücadeleler 11-17 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Üçüncü olası maç ise 18 Mayıs’ta Sakarya’da oynanacak. Büyükşehir hentbolu yarı finale yükselirse çapraz eşleşmelerin olağan süresi 3-6. bitiren takımların oynayacağı play-off müsabakasının galibi ile finale kalmaya çalışacak.

haberadalar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
Esat Evden Eve Nakliyat
tv servisi
Başa dön tuşu