Haber

Murat Övüç, Kendisine “Halkı Zehirliyor” diyen Sevda Türküsev’i affetmedi

Sosyal medya fenomeni olarak tanıdığımız ve artık pek çok yerde performans sergileyen Murat Övüç, sosyal medyada ağladığı bir görüntüyü paylaşmasıyla gündeme geldi. Ardından 2. Sayfa magazin programına konuk olan Sevda Türküsev, son dönemdeki olayların incelenmesine atıfta bulunarak, “Murat Övüç de muayene edilmeli, halkı zehirliyor” dedi. gibi ifadeler kullanmasına dayanamıyordu.

İlişkileri konu alan videoları ve konuşma tarzıyla sosyal medyada fenomen haline gelen ve herkesin takip etmeye başladığı Murat Övüç, yıllardır medya karakteri olarak tanıdığımız isimlerden biri oldu.

O dönemde kullandığı ‘fırfırlı, yanık’ gibi, videolarını izleyen herkesin taklit etmeye başladığı ifadelerle öne çıkan Övüç, aynı zamanda şarkı da söylüyordu. Hatırlarsanız ağladı ve ‘Dalgalanıyor, dalgalanıyor’ dedi. Şarkıyı söylediği videonun efektleri bile yapıldı.

Daha sonra kadın matinelerinde performans sergilediğini, eğlence programlarında yer aldığını görmeye başladık.

Katıldığı tüm programların son derece eğlenceli olması ve Murat Övüç’ün sahne becerisiyle bu durum gün geçtikçe ilerlemeye başladı ve Övüç bunu geçim kaynağına dönüştürdü.

Sosyal medya paylaşımları hâlâ yakından takip edilirken, Murat Övüç’ün “Para gözünüzü kör etsin. Oy Dilan’a, Dilan’a, Dilan’a” diye ağladığı video gündem oldu.

Kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlardan yargılanan Dilan Polat ve ailesinin tutuklandıktan sonra paylaştığı video sosyal medyada gündem olunca Övüç’ün Polat’a sempati duyduğu yorumlandı. Övüç’ün bir başka görselinde ise şöyle diyor: ‘Etrafta çocuklar var. Yeterli!’ ‘ derken görüldü.

Bu görüntülerin ardından 2. Sayfa magazin programına konuk olan Sevda Türküsev, “Lütfen Murat Övüç’ü takip etmeyin, halkı zehirliyorlar” dedi. dedi.

Ayrıca sözlerine ‘Murat Övüç dini kullanıyor’ şeklinde devam eden Sevda Türküsev’in sözlerini duyan Murat Övüç, canlı yayına bağlanarak, ‘Ben Dilan Polat için ağlamadım. ‘Başka bir Dilan için ağladım.’ dedi. Yayın sırasında ikili arasında sözlü tartışmanın büyümesi üzerine Sevda Türküsev, ‘Sözleriniz ve küfürleriniz hiç hoş değil. ‘Sen takip edilecek bir insan değilsin.’ Bunu söyleyince daha da ağırlaştı.

Bunun üzerine Murat Övüç, Sevda Türküsev’e dava açtığını ve bu duruma sessiz kalmayacağını belirtti.

Övüç, dilekçeyi paylaşarak, ‘Bu ülkede yargı var, beni hedef alıp kişilik haklarıma hakaret edemezsiniz. ‘Özel hayatımı açığa vuramazsınız’ dedi.

Dilekçede Sevda Türküsev’in program sırasında Murat Övüç ile ilgili ifadelerine yer verildi.

Dilekçede ‘Hakaret Suçu’ ve ‘Halkın huzur ve sükunetini bozma suçu’ yer aldı.

Daha sonra dilekçenin geri kalanını Instagram hikayelerinde yayınladı.

??

??

Ardından Murat Övüç şu görseli paylaştı:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
Esat Evden Eve Nakliyat
tv servisi
Başa dön tuşu