Haber

Beykoz’da 15 metrelik kuyuya düşen vatandaş itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

BEYKOZ’da çalı toplarken 15 metrelik kuyuya düşen vatandaş itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Daha önce kuyuya düşen kedi fark edilerek kuyudan sağ olarak kurtarıldı.

Olay, saat 23.30 sıralarında Beykoz Riva Mahallesi Çayağzı sahil bölgesindeki ormanlık alanda meydana geldi. Tezlere göre ormanda çalı toplamak için dışarı çıkan Mustafa Başak, 15 metre derinliğindeki açık kuyuyu fark edemeyip içine düştü. Düştüğü kuyuda yaralanan Mustafa Başak, bağırarak sesini duyurmaya çalıştı. Bir süre sonra yardım seslerini duyan bir vatandaş olay yerine gelerek Başak ile irtibata geçti. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından kuyuya düşen Mustafa Başak yaralı olarak kurtarıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan itfaiye ekipleri, kurtarma çalışmaları sırasında kuyuya düştüğü sanılan kediyi fark ederek mahsur kaldığı kuyudan kurtardı. Polis olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

habersavsat.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
Esat Evden Eve Nakliyat
tv servisi
Başa dön tuşu