Haber

Astrolog Nihan Urel’in Taksim’deki Patlamayı Tarihiyle Birlikte Bir Ay Önce Bildiği Ortaya Çıktı!

13 Kasım’da Taksim’de yaşanan bombalı hücumda 6 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Saldırıyı gerçekleştiren bayan gözaltına alınırken ünlü astrolog Nihan Urel’in de patlamayı bir önce tarihiyle birlikte bildiği ortaya çıktı. Urel’in yaptığı paylaşımlar gündem oldu.

13 Kasım’da akşam saatlerinde İstanbul’da bulunan İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana geldi ve ne yazık ki aralarında çocukların da bulunduğu 6 vatandaşımız hayatını kaybetti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstiklal Caddesi’ne bombayı bırakan kişinin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını duyurdu.

Soylu, ‘Biraz evvel olayı yapan, bombayı bırakan kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün takımları tarafından gözaltına alındı. Ondan evvel yaklaşık 21 kişi daha gözaltına alınmıştı.”

Ayrıca Soylu, patlamada hayatını kaybedenlerin kimliklerini de açıkladı. Soylu, 1984 İstanbul doğumlu İstek Özsoy ve 2007 Ereğli doğumlu kızı Yağmur Uçar, 1988 Palu doğumlu Yusuf Meydan, 2013 Seyhan doğumlu Ecrin Meydan, 1982 Gümüşhane doğumlu Adem Topkara ile 1995 Rize doğumlu eşi Kutsal Elif Topkara’nın hayatını kaybettiğini bildirdi. 3 aileden 2’şer kayıp yaşanan akında 81 yaralının olduğu ve 50 kişinin taburcu edildiği bilgisini paylaştı.

Bu yaşananların akabinde da Astroloji danışmanı reklamcı Nihan Urel’in 1 ay önce paylaşım ve 1 hafta önce çektiği videoda Türkiye’de hücum, kaza, sarsıntı olacağını söylediği ortaya çıktı.

Nihan Urel’in Taksim’deki patlamayı bir ay öncesinden tarihiyle birlikte bildiği tez edildi.

9 Kasım’da yaptığı paylaşımda da 10-11-12-13 Kasım’da üzücü olayların yaşanabileceğini söyledi.

1 hafta evvel yaptığı görüntüde da 9 Kadım’dan 13 Kasım’a apansız gelişebilecek makus olayların yaşanacağını vurguladığı görüntüsü da gündem oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
Esat Evden Eve Nakliyat
tv servisi
Başa dön tuşu